Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

BOBINA

Žena a muž mali vytvoriť vetu, v ktorej budú slová ”milovať” a ”sex”.
Žena napísala: ”Keď sa dvaja úprimne a hlboko milujú a vzájomne si seba vysoko vážia, tak spoločnosť morálne aj spirituálne akceptuje, že títo dvaja sa ponoria do sladkého opojenia fyzického sexu.”
Muž napísal: ”Milujem sex.”

ADMIN

Stojí nahý buzerant pred zrkadlom a a obzerá si svoje vyšportované telo, keď v tom sa mu začne jeho prirodzenie stoporovať. Buzerant sa zľakne a hovorí:
- No,no,nó, veď to som ja !

ADMIN

Gynekológ prijíma novú sestričku do ordinácie a pýta sa jej, koľko mala sexuálnych priateľov.
Ona sa zamyslí a potom povie:
- Asi tak 5 - 6.
- To nie je nejako málo??? - pýta sa doktor.
- Hm, tiež si myslím, bol to nudný víkend.

ADMIN

Príde pedofil pred škôlku a hovorí malému dievčatku: "Dievčatko, ak mi dovolíš, aby som sa dotkol tvojich vlasov, dám ti cukrík." Dievčatko dovolí. Pedofil hovorí: "A ak mi dovolíš dotknúť sa tvojich prsíčok, dám ti čokoládu." A dievčatko mu hovorí: "Ujo, kým vy ma pretiahnete, aj cukrovku dostanem!"

ADMIN

Ide 80 ročna babka po ulici a stretne 20 ročneho chlapca a rika mu ked mna protahnes dam ti mobil a chlapec nato dobre mobil este nemam tak ju teda protahel a pyta sa ji no co ten mobil a babky rika
"0903 282 742"

ADMIN

Mamy,mamy,...citim sa ako slnecnica....Preco Anicka?..Som plna SEMENA

ADMIN

jedna matka sexuja

ADMIN

U Primára:
Sestrička Anička na osmičke lečí pacient a zomiera. Má ešte asi dva dni a pred smťou by chcel trochu polízať mušličku. Ale pán doktor, ja mám práve teraz menštruáciu. To nevadí, on je už starý, slepý, chorý a dobre vám zaplatí. Tak dobre pán doktor. O dva dni má primár vizitu a príde na osmičku a vidí, ako starý dedko sa balí. Dedko a vy kam??? Ale idem domov. Domov??? Áno, tá infúzia spred dvoch dní mi pomohla.

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE