Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Muž príde do gynekologickej ordinácie a pýta si od gynekológa nejaké tabletky pre svoju ženu, ktorá už nemá takú chuť ako on a teda mu nestačí. Gynekológ ako chlap ho chápe a preto mu zo svojej tajnej skrinky vyberie lieky a podá ich manželovi so slovami: "Tieto tabletky sú veľmi silné manželke dajte maximálne jednu." Manžel pri prvej príležitosti manželke dá do kávy nie jednu,ale pre istotu hneď dve tabletky. A jednu dá aj sebe. Manželka kávu vypije a po chvílke sa jej zalesknú oči a vzdychne si: "Potrebujem chlapa". Nato sa aj manželovi zalesknú oči a vraví: "Do kelu, aj ja!"

ADMIN

Baví se varlata: "Hele, právě kolem prošla nějaká ženská."
"Jak to víš?"
"Šéf se postavil..."

ADMIN

Budeme sa hrať na veľkého čarodejníka?
Ja ťa pretiahnem a ty ráno zmizneš.

ADMIN

Čo povie v Sexbare napitý muž tanečnice na tyči?
-Nevizliekaj sa lebo inak vták pristane v hniezde!

ADMIN

- Dľa cego paninka nevzdychá?
- To pan jus go tam má?
- Tak!
- V tym prypadku - ach.

ADMIN

Šestnásťka ide na svoje prvé rande a má isté pochybnosti čo a ako. Matky sa pýtať hanbí a tak pre istotu ide za babkou, nech jej poradí.
- Ej, dcérenka moja, musíš si dávať dobrý pozor na dnešných mladých chlapcov. Chcú všetko naraz. Najskôr sa ťa pokúsi pobozkať, tebe sa to bude páčiť, ale nenechaj ho. Potom sa ťa pokúsi chytať za poprsie, tebe sa to bude páčiť, ale nenechaj ho. Potom sa ti pokúsi vsunúť ruku medzi nohy, tebe sa to bude páčiť, ale nenechaj ho. Ale najväčší pozor si dávaj, keď sa bude chcieť vyšplhať na teba. To mu vôbec nedovoľ, lebo pripravíš našu rodinu o česť a dobré meno.
Na druhý deň ona pribehne za babkou:
- Mala si pravdu vo všetkom. Ale nenechala som ho pripraviť našu rodinu o dobré meno. Vyšplhala som sa ja naňho a teraz jeho rodina príde o česť.

PEPAN

na zastavke stoji chlapík a vedla neho nejaka stara a strasne skareda ženska pozera odchdy autobusov.
Tak sa k nej prihovorí a aj mu zabrala tak idu spolu na izbu a už je po všetkom a ona mu povie predsa je vo mne nieco krasne. A on odpovie ano moj KKT :D

ADMIN

Čmeliak hovorí včielke:
Miláčik, chcela by si vylízať...
... pel na nožičkách?

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE