Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Akým spôsobom by sa dala zvýšiť pôrodnost?"
Keby Microsoft vyrábal prezervatívy.

ADMIN

jedna matka sexuja

ADMIN

Zo zápisníka stopárky:
Lepšie mať 15 centimetrov v tele ako 50 kilometrov v nohách.

ADMIN

Bača pasie ovce. Na opačnom svahu na ceste stopuje stopárka. Zastane jej zahraničné auto, ona vloží hlavu do okna, šofér jej zacvakne hlavu do okienka, obehne auto a babu zozadu pretiahne. Bača sa poškrabe po hlave a hovorí:
"Na také auto nemám, ale také dvere si kúpim."

ADMIN

Chalan po trojmesačnej známosti je konečne pozvaný na chatu svojej priateľky, aby tam strávili víkend spolu s jej rodičmi. Plný nádeje, že by snaď mohlo dôjsť k sexu zájde do lekárne kupiť nejaké kondómy. Keďže je neskúsený, nechá si poradiť od lekárnika a asi po hodinovej prednáške si z vďaky kúpi rodinné balenie. Keď sú konečne na chate a rodina sa zíde pri večeri, mladik skloní hlavu a začne sa modliť. Keď sa už mladík modlí viac než 20 minút, jeho priateľka to nevydrží a spýta sa ho: "Počuj, ty si mi ale nepovedal, že si tak pobožný." "Ty si mi zase nepovedala, že tvoj otec je lekárnik!"

ADMIN

Chlapík, čo bol celý život slušný, sa dostane do neba a želá si návštevu u svojho priateľa v pekle. Príde teda do pekla a vidí, ako kamarát popíja whisky, fajčí cigaru a okolo neho je kopec krásnych žien. Sadne si k nemu, popíja a fajčí s ním.
- Ako je toto možné? Celý život som nehrešil, dostal som sa do neba a žijem ďalej ako predtím, nuda... A ty, starý hriešnik, žiješ ďalej svojim životom. Tu je ozajstný raj.
V tom mu jedna krásna diablica vylezie na kolená a on ju žačne hladiť, až zablúdi medzi nohy.
- Veď ona JU nemá!
- Vidíš, a to je práve to peklo!

ADMIN

Manželé leží spolu v posteli a muž má hroznou chuť na sex.

Přitulí se ke své ženě, ale ta ho však odmítne slovy:

„Dnes ne, já jdu zítra ke gynekologovi a on by to poznal.“

Tak se muž stáhne, leží a přemýšlí. Ale po chvíli se znovu přitulí:

„A k zubaři jdeš zítra taky?“

ZIZALKA

Parik dochodcov sa vybral na vylet na miesto kde sa kedysi davno prvy krat stretli. Sediac v kaviarni, starec hovori:
- "Pamatas sa ako sme sa tu pred 50timi rokmi stretli? Neskor sme odisliz kaviarne, zahli do bocnej ulicky a zozadu som ta pretiahol."
- "Samozrejme, pamatam si na to velmi dobre zlatko." Odpoveda babka suskrnom.
- "Nuz, kvoli pamiatke starych casov, podme tam znova, a opat ta zozadu prebehnem."
Parik zaplatil ucet a opustili kaviaren. Mlady muz sediaci blizko nich nahodou pocul celu konverzaciu, smial sa sam pre seba a pomyslel si ze by mohlo byt vtipne sledovat ako si to dochodcovia rozdavaju. Vstal a siel za nimi. O chvilku ich uz spoza rohu sledoval. Babicka si vyhrnula saty, stiahla bombardaky. Dedko stiahol nohavice, chytil babku za boky a ta sa oprela o plot. Co nasledovalo pocas dalsich 40 minut, bol najlepsi atleticky sex aky mlady muz videl. Starec prirazal ako ozivot a babka fenomenalne zvrtala panvou. Vsade lietali koncatiny, pohyby boli rozmazane, a ani na sekundu nezastavili. Na koniec skolabovali a hodinu sa ani nepohli. Mladik stal v uzase. Este nikdy nic take nevidel- ani vo filmoch, ani od kamaratov, ani z vlastnej skusenosti. Kvoli tomu co videl, si sam pre seba povedal:
- "Musim zistit jeho tajomstvo. Aj ja by som sa chcel tak hybat buducich 50rokov!"
Dochodcovia sa zatial zotavili a obliekli sa. Mladik nabral odvahy a siel za nimi.
- "Pane, v zivote som nevidel taku jebacku, a uz vobec nie ludi vo vasom veku. Ake mate tajomstvo? Sulozili ste takto aj pred 50timi rokmi?"
Dedko odpoveda:
- "Synak, pred 50timi rokmi v tom skurvenom plote nebola elektrina!"

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE