Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Háda sa banán, prsia a penis, ktorý z nich má najhorší život. Banán vraví:
"Mňa nakrájajú na koliečka a zjedia."
"Tak to máš ešte dobré." hovoria prsia. "To my sa celý deň mačkáme a potíme v podprsenke, a potom nás ešte niekto stále mačká."
A penis vraví:
"Tak to vy dvaja máte super, oproti mne. Já sa celý deň potím v trenýrkách, potom ma niekto navlečie do pláštenky, jazdím vo výťahu sem a tam, a vždy sa z toho povraciam."

FUNKY

Príde muž do ordinácie a sťažuje sa lekárovi, že vždy, keď vidí krásnu ženu, tak sa mu postaví a je mu to nepríjemné, lebo to vidno. Lekár mu poradil, aby si ho priviazal o nohu. Chlapík to urobil, celý natešený vybehol na ulicu ale vrazil do perfektnej baby v kratučkej minisukni. Nohy mu okamžite vyleteli do vzduchu a na zemi ho začalo hádzať. Slečna pristúpila k nemu, že ako mu môže pomôcť. Muž sa na ňu otočí a prosebným tónom, plným bolesti, jej hovorí:
- Prosím vás, prosím vás odídte, lebo mi nohy doláme.

ADMIN

Je možné oplodniť ženu v behu?
Nie je! Je totiž vedecky dokázané že muž zo stiahnutými nohavicami vyvynie dvakrát menšiu rýchlosť ako žena zo zdvihnutou sukňou.

ADMIN

Vedci dokázali, že slovo milovať by sa malo písať s veľkým M a tvrdým y Mylovať......pretože s malým a mäkkým to proste nejde ;-)

ADMIN

- Slečna, máte rada vánok?
- Áno...
- Tak ja Vám ho tam fuknem!

ADMIN

Manzel Igorko dojde domov totalne opity a nosom sa opre o zvoncek na to vide manzelka a hovori "ááááách Igorko t urcite ty tvoji kamarati ách,, tak ho vezme dnu a pomali ho vyzlieka a vidi ze ma na koseli ruz tak vyvali oci a hovori "oOch boze Igorko,,potom sa ukludni a hovori "to urcite ty tvoji kamarati to urcite oni haha to preto aby som ziarlila hh . Tak potom pokracuje dalej vo vyzliekani daa mu dole koselu a na chrbate mu vidi skrabance tak zase vyvali oci a hovori "oOch boze Igorko,, pomali sa ukludi a hovori " Igorko to urcite ty tvoji kamarati spravili skrabance aby som ziarlila hh ale ja sniesom taka hh to ty tvoji kamarati.Tak pokracuje dalej da mu dole nohavice a na penise mu uvidi ruz a teraz manzleka uz totalne vala oci ale nic nehovori,tak prehovori manzel "No Marta kombinuj kombinuj inak som v PICI,,.

ADMIN

Ako dosiahneš, aby žena kričala ešte hodinu po orgazme? Utrieš si penis do záclony.

ADMIN

"Můj manžel dokáže za večer udělat i třista prvotřídních šťouchů," chlubí se Albínka Jarmilce.
"To ti závidím. Ten můj jich udělá dvacet a už nemůže," vzdychne na to Jarmilka.
"Ale drahá, na co ty hned nemyslíš. Můj manžel ty šťouchy dělá na kulečníku. V posteli jich udělá ještě víc, můj přítel Antonín!"

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE