Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Muž sa v autobuse nakloní k neznámej dáme a pošepká jej do uška:
- Dobre lížem a som diskrétny.
Ona mu na to hovorí:
- Tak si vylíž zadok a nikomu o tom nehovor.

ADMIN

"Miláčik, dám ti hádanku. Ide sa do toho spredu aj zozadu, ale len keď to stojí," hovorí manžel svojej žene. "Že sa nehanbíš vravieť mi také veci." "Prečo, veď je to električka, drahá." O pár dní majú návštevu a manželka sa chce predviesť, tak hosťom hovorí: "Vážení, dám vám jednu hádanku. Ide sa do toho spredu aj zozadu, ale len keď je to tvrdé." Manžel sa schuti zasmeje a žena chce vedieť prečo. "Ale miláčik, len pokračuj, som zvedavý, ako z toho urobíš električku."

SERMITKA

Vpadne chlap večer do hospody, objedná si pivo, vypije ho jedním lokem a žádá o další. To se opakuje pětkrát. "Vy máte pěkně velkou žízeň." Povídá hospodský. "No, já venku souložím v autě s nějakou ženskou a ona je hrozně vášnivá, já už vůbec nemůžu!..." "Sakra, to bych si taky dal říct...", povídá hospodský. "Tak já to za vás tady vezmu, běžte, ona to ve tmě nepozná." Hospodský zaleze do auta a začne si to s tou ženskou rozdávat. V tom jde okolo policajt, zasvítí do auta a křičí: "Co to tady děláte? Hospodský povídá: "Ale, souložím tu s manželkou." "Omlouvám se, to jsem nevěděl", povídá policajt. Hospodský na to:"Já taky ne, dokud jste nerozsvítil."

ADMIN

Viete, čo je to Incest?
Hra pre celú rodinu.

TRNKA

V stane ležia dvaja čundráci... Ticho, tma... Zrazu sa jeden pýta toho druhého: "Ty si honíš?" Ten druhý: "Áno." Prvý: "... a nejde to, že ...?" Druhý: "... nejde..." Prvý: "Tak si hoň láskavo svojho

ADMIN

Ide Janko polese a počuje krik:
"Jaaanko,Jaaanko!
Janko uteká k horárovi a hovorí mu:
"Pán horár, v lese máme teplého!"
A horár odpovedá:
"Ja viem Jaaanko!"

ADMIN

Super sms:
Prostredníctvom Vášho mobilného telefónu sme odpočúvali Vašu poslednú súlož. Vy a váš partner ste boli vybratí na dabovanie filmu Jurský Park III.

ADMIN

Stretne muž ženu:
- Vy ale máte pekné nohy!
- A ktorá sa vám páči viac? Pravá alebo ľavá?
- Hmm, niečo medzi tým.

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE