Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Víte, kde je největší zima?
Pod peřinou, protože tam tuhnou ptáci a zalízají do děr.

ADMIN

Rozprávajú sa dvaja pri sexe:
Ona: Na to, že máš 30 nie si nejaký dobrý...
On: Na to, že máš 12 si nejaká drzá...

ADMIN

Starší žid sa oženil s mladou dámou a mali sa veľmi radi. Avšak nezávisle od toho, ako sa starý pán snažil, jeho manželka nikdy nedosiahla orgazmus. A kedže židovská manželka má nárok na sexuálne uspokojenie, obrátili sa o radu k rabínovi. Rabín si vypočul ich otázku, pohladil si bradu a navrhol:
- Najmite švárneho mladíka. A keď sa budete milovať, nech mladík nad vami máva uterákom. To pomôže vašej manželke fantazírovať a určite dosiahne orgazmus.
Tak sa vrátili domov, že vyskúšajú rabínovu radu. Najali pekného mladíka a povedali mu, nech nad nimi máva uterákom, keď sa budú milovať. Ale vôbec to nepomohlo a manželka nebola uspokojená. Zničení sa vrátili k rabínovi.
- Dobre, povedal ten manželovi, tak to vyskúšajte opačne. Nech sa mladík miluje s vašou ženou a vy nad nimi mávajte uterákom.
Zasa sa vrátili domov a nasledovali rabínovu radu. Mladík si ľahol do postele s manželkou a starý pán začal mávať uterákom. Mladík sa s vervou pustil do práce a čoskoro manželka dosiahla obrovský orgazmus. Manžel sa usmial, víťazoslávne sa pozrel na mladíka a hovorí:
- Vidíš ty šmak, tak sa má mávať uterákom!

ADMIN

Atraktívna dievčina stopuje keď pri nej zastaví auto s mladým vodičom. Prebehne klasická konverzácia a dievča sa zrazu zarazí: "Ježišmária,nie ste vy náhodou ten moderátor z rádia?" "No som a čo má byť?" "Viete moji rodičia dnes oslavujú výročie svatby a ja by som im chcela dať niečo zahrať. Nešlo by to?" "Bohužial, je mi to naozaj ľúto, ale dnes máme veľmi veľa ľudí, ktorí si chcú nechať niečo zahrať." Dievča je ale neoblomné: "Urobím pre vás všetko čo budete chcieť." Mladík samozrejme súhlasí a na prvej zátačke odbočí do lesa, rozopne si nohavice a vyzýva dievčinu k činnosti. "Viete, ja som to ešte nikdy nerobila, som trochu nervózna." "To je v poriadku, to určite zvládnete." "Myslíte?" "Určite!" Dievčina sa teda zohne k jeho prirodzeniu, vezme ho do ruky a roztraseným hlasom hovorí: "Milá mamička a otecko."

ADMIN

Rozprávajú sa dvaja muži, že čo darovali svojim manželkám na Vianoce. Prvý hovorí:
"Žene som kúpil prsteň a auto. Keď jej bude prsteň malý, autom si ho pôjde vymeniť"
Druhý na to:
"Ja som svojej kúpil papuče a róbertka. Keď jej budú papuče malé tak nech sa pojebe."

ADMIN

*Džamoračka krič na džamoraka..HEJ SMRDI TI RIT
*Džamorak odpoovie:tebe viac!
*Džamoračka povie:určite nie som si ista ..dyk
*Džamorak ODpovie:ako to ty arana?
*Džamoračka nanho zhukne:saq som si ju vysmirglvaala svojiim šmirglom na drevo:D

ADMIN

Zajac si vykračuje po lese s televízorom. Zastaví ho medveď a pýta sa ho: "Zajac, odkiaľ máš ten televízor." "No, bol som s líškou v krčme. Tam sme pili a pili. Potom sme išli ku nej domov. Tam sme tiež pili a pili. Zavolala ma do jej izby, ľahla si na posteľ, vyzliekla sa, roztiahla nohy a hovorí mi: ´No zajačik, vezmi si, čo chceš,´ tak som vzal televízor!"

ADMIN

Lekár poučuje budúceho otecka:
- S vašou tehotnou ženou sa môžete milovať, ale odporúčam vlčiu polohu.
- A to je aká?
- Ľahnúť si vedľa diery a zavýjať.

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE