Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Muž ide vo výťahu a pristúpi k nemu žena. Zrazu zostane výťah stáť na medziposchodí. Žena sa pozrie zvodne na muža oblíže si pery, vyzlečie si blúzku aj podprsenku a hovorí:
"No poď, nech sa cítim ako skutočná žena."
Muž chvíľu rozmýšľa, rozopne košelu, hodí ju na zem:
"Tu máš, vyper ju a vyžehli!"

ADMIN

Žena si dá inzerát že hľadá muža s veľkým penisom. Príde prvý má ho metrového a ona mu na to že je to málo. Druhý ho má omotaného okolo tela a pri krku ho zviera veľký žaluď a ona mu na to že je to málo. Pri dverách niekto zazvoní, žena otvorí a je tam obrovský penis a na ňom ceduľka:
"Som na stanici, prídem o chvíľu."

ADMIN

Príde chlapík do drogérie a žiada si čierny prezervatív.
"Prečo práve čierny?", nechápe predavačka.
"Ále, zomrel môj najlepší priateľ a chcel by som prejaviť sústrasť jeho manželke."

ADMIN

Farmár si zavolá ženu, ktorá rozumie reči zvierat.Idú za prasaťom. Prasa quí quí. "Čo povedalo?" "Že je prežraté a máte ho zabiť." "No máte pravdu už dlhšie sa na to chystám." Krava múú múú. "Čo povedala?" "Máte jej dávať viac piť a žrať." Idú za ovcou.Ovca méé méé, farmár ju chytí okolo krku a hovorí: "Drž hubu to bolo len raz a aj to som bol ožratý!"

SEX V AKCI

byl jeden sex zakopl osex a bylo konec vtipu.

ADMIN

Príde raz muž do kaviarne, dá si buchty s tvarohom. Čašník mu ich prinesie, on do nich šťastne zahryzne a hneď v druhej nájde chlp. Zavolá si čašníka: „Ako je možné, že v tých buchtách je chlp?“
„To si nedokážem vysvetliť, asi nejaké nedorozumenie, hneď prinesiem nové...“ V druhej várke, samozrejme nájde chlp zase.
„Tak to je už vrchol, pán vrchný, už druhý chlp, to snáď nie?“
„Panebože, veľmi sa ospravedlňujeme, to sa skutočne ešte nestalo...“ Donesie tretiu dávku a chlp je tam zase. To už ten chlap nevydrží, odstrčí vrchného, ide rovno do kuchyne, aby videl, ako sa tam tie chlpy dostali. Vidí, že kuchár stojí pri pulte, má na ňom rozvaľkané cesto, rozopnuté nohavice a penis položený na ceste... Chlap na neho chvíľku pozerá a potom vykoktá: „Ježišmária, to nemáte valček?"
Kuchár na to: „Nie, tvaroh.“

ADMIN

- Môj syn prosí o ruku vašej dcéry.
- A čo, váš syn nemá ruky?
- Má, ale už veľmi unavené!

ADMIN

Náhodná známosť z nočného podniku. Skončilo to, ako sa niekedy stáva, v posteli. Blíži sa vyvrcholenie, tempo sa stupňuje, keď zrazu on prestane a zahladí sa skúmavo na partnerku. Nahá žena sa pýta:
- Čo sa stalo, prečo si prestal?
- Počúvaj, dúfam, že nemáš AIDS! - vysvetlí on.
- Nie, prečo sa pýtaš?
- Lebo raz som sa už popálil.

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE