Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Syn sa múdro opýta svojho otca: "Ocko, vysvetli mi, čo je to paradox?" "Choď za mamou a opýtaj sa, či by dala za 100 mariek." "Ocko, dala by, to je ten paradox?" "Nie, nie je to paradox. Opýtaj sa sestry, či by dala za 100 mariek." "Ocko, dala by , to je ten paradox?" "Nie synček. Vieš čo je vlastne paradox? Že prostitútok máme plný dom a valutu ani jednu."

ADMIN

Jednej 30 ročnej paničke zomrie muž a keďže sa už dlhšie nemilovala, tak si dá inzerát, že hľadá schopného mílovníka. Asi o tri dni niekto zvoní pri dverách. Ide otvoriť a tam stojí mladý 25 ročný muž a vraví, že prišiel na ten inzerát. Tak ho pozvala ďalej a išli rovno na vec. Mladík to vydržal 4 hodiny a úplne unavený klesol k zemi. A žena si hovorí: - Nebolo to až také zlé ale mohlo to byť aj lepšie. A dá si ďalší inzerát. Zase o niekoľko dní niekto zvoní. Ide otvoriť a tam stojí 40 ročný muž v najlepších rokoch a hovorí, že prišiel na ten inzerát. Hneď išli do spálne. Muž vydržal jeden deň, dva dni a padol hotový k zemi. A žena si opäť hovorí: - No toto už bolo lebšie ale stále to nie je ono. A dá si ďalší inzerát. Zase niekto klope na dvere a žena už nedočkavá otvorí a tam stoji 70 ročný dedko a hovorí, že prišiel na ten inzerát. Ona pozerá naňho a hovorí: - Ale dedko, vy chcete niečo so mnou robiť? A dedko odpovedá: - Nič sa neboj, poď, vyskúšame a potom uvidíš. Idú do spálne, milujú sa jeden deň, druhý deň a po týždni dedko prestane a hovorí: - No panička a teraz sa týždeň neuvidíme. A ona na to: - A čo dedko odchádzate? A dedko: - Ále nie, idem ťa pomilovať zozadu.

LAPAJKA000

Idú tri školáčky na prijímacie pohovory na zdravotnú školu.
Vojde prvá pred porotu:
"No povedzte nám, čo sa pri vzrušení zväčší dvakrát."
"No, ja by som Vám to aj povedala ale ja sa tak hanbím to povedať."
"Dobre, pošlite ďaľšiu."
Vojde druhá, tá istá otázka:
"Ale viete ja to viem, len mám trému."
"Dobre choďte."
Vojde tretia:
"Povedzte nám, čo sa pri vzrušení zväčší dvakrát."
"Očná zrenica."
"Výborne, ste prijatá. A povedzte tým dvom vonku, že penis sa zväčší jeden a pol krát."

LAPAJKA000

Stretne muž ženu a hovorí: Vy máte ale pekné nohy. Ženu to zaskočí a hovorí: Ktorá sa vám páči viac, pravá či lavá? Muž na to: Niečo medzi tým!

ADMIN

Chlapi vôjdu do baru, ktorý je celý ružový, a tak sa pýtajú čašníka, prečo je celý bar ružový. Čašník sa zamyslí a kričí na manželku:
- Igorko, miláčik, povedz týmto milým pánom, prečo je náš bar celý ružový.
- Ale, prosím ťa Emilko, nemám čas, mám veľa roboty.

ADMIN

Do preplnenej električky nastúpila mladá slečna. Hovorí sediacemu:
- Ujko prosím vás, pustite ma sadnúť, ja som tehotná! - Ujko vyskočil a hovorí:
- Ale samozrejme slečinka. A ako dlho ste tehotná, ešte to na vás nie je ani vidieť?
- Prosím, iba pol hodinu, ale veľmi sa mi trasú nohy!

KOKOS

Přijde ráno žena do práce a zasněně se chlubí kolegyním:
"Tedy, holky, já jsem tak nádherně unavená,že se mně po včerejším večeru ani nechtělo vstávat. Představte si, po tolika letech manželství, to tedy bylo.... Nejdříve tříhodinová předehra, pak dvě hodiny krásného milování a pak si manžel se mnou ještě hodinu povídal....."
Přijde ráno chlap do práce a říká kolegům:
"Kurva, chlapi, to byl zas včera den......nejdříve se mi tři hodiny nechtěl postavit, pak jsem se dvě hodiny nemohl udělat a nakonec jsem hodinu nemohl usnout......"

ADMIN

V kine:
- Môžem ťa pobozkať?
- Mňa? Veď teraz som ťa vyfajčila.
- Mňa???!!!

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE