Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Príde chlap z fitnesscentra domov a hovorí žene: "Všetky svaly ma bolia, ale to je dobre. Keď bolia, znamená to, že rastú."Žena ho kopne medzi nohy a vraví: "Tak nech rastie!"

ADMIN

Viete prečo boh vymyslel Adamovy ženu?
Lebo Adama už bolela ruka.

ADMIN

Bača pasie ovce. Na opačnom svahu na ceste stopuje stopárka. Zastane jej zahraničné auto, ona vloží hlavu do okna, šofér jej zacvakne hlavu do okienka, obehne auto a babu zozadu pretiahne. Bača sa poškrabe po hlave a hovorí:
"Na také auto nemám, ale také dvere si kúpim."

ADMIN

Prečo pózu "69" nazývajú tiež fajčiarskou pózou?
Lebo vtedy žena fajčí cigaru a muž čistí popolník!

ADMIN

Hovorí jeden slovák druhému:
- Počúvaj, ja som s ňou bol na rande. Hneď po prvý raz sa dokonale predviedla!
- A čo potom?
- Potom jej došiel benzín!

ADMIN

Vieš,čo robí žena po milovaní?
......
Zavadzia.

MALICKOST

Jde tatínek se synkem kolem drogerie, kde jsou za výlohou vystavené kondomy. Synek se ptá: "Co to je?" Odpověď: "To je na bezpečný sex." Na to synek: "Aha, to nás ve škole učili a proč jsou v balíčku 3?" Táta: "No, to je pro stredoškoláky - jeden na pátek, jeden na sobotu a jeden na neděli." Synek: "A proč má tady ten balíček 6 kusů?" "To je pro vysokoškoláky - 2 na pátek, 2 na sobotu, 2 na neděli." "A táto, tady jich je 12?" "No," vzdychne, "to je pr

ADMIN

Žena je na gynekologickom vyšetrení. Doktor má natiahnutú rukavicu a vyšetruje, keď tu zrazu zazvoní telefón. Druhou voľnou rukou berie telefón, tu v rukavici nevyťahuje. Niekto chce vedieť cestu do ordinácie, tak mu vysvetľuje: "Najprv prejdete cez park, potom obídete okolo školy, potom sa dáte doprava, asi 100 metrov rovno, potom doľava." Keď položil, pacientka hovorí: "Pán doktor, prosím vás, môžete to vysvetliť ešte raz? Hlavne tú časť okolo školy?"

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE