Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

U Primára:
Sestrička Anička na osmičke lečí pacient a zomiera. Má ešte asi dva dni a pred smťou by chcel trochu polízať mušličku. Ale pán doktor, ja mám práve teraz menštruáciu. To nevadí, on je už starý, slepý, chorý a dobre vám zaplatí. Tak dobre pán doktor. O dva dni má primár vizitu a príde na osmičku a vidí, ako starý dedko sa balí. Dedko a vy kam??? Ale idem domov. Domov??? Áno, tá infúzia spred dvoch dní mi pomohla.

99999999 OR 7=7

!S!WCRTESTTEXTAREA000001!E!

ADMIN

Na južnom Slovensku:
- Gizike, pod ondieť.
- Nem értem, ale idem!

ADMIN

Víš jakej je rozdíl mezi prezervativem a malou pláštěnkou ?
???
Ne ?
Chudák ta Tvoje...

ADMIN

Sousta chlap se zenskou a kdyz uz je po vsem, tak
se ho zenska zepta...
Prosim Vas... A nemate nahodou AIDS ?

AIDS ? Ne, to opravdu nemam...

No to sem si oddychla. Uz jsem se bala, ze bych to
chytila podruhy..

ADMIN

Pánska jazda, 10 podnapitých chlapov v bare sa začne dohadovať kto má väčší orgán. Nemôžu sa dohodnúť tak nakoniec jeden vyhlási, že bude spravodlivé ak sa postavia ku stolu a každý ho vyloží na stôl. Tak už tam stojí 10 chlapov každý cicinu na stole, keď sa zrazu otvoria dvere na bare a dnu vstúpia dvaja buzeranti. Chvíľu pozerajú a potom jeden z nich povie:
"Aha Jožinko, švédske stoly."

ADMIN

V čakárni u lekára vybehne sestrička do miestnosti, kde čaká veľa ľudí a zakričí:
" Pán Trtkal?"
Nik sa neozýva. Po Hodine vybehne opäť a zvolá:
" Pán Trtkal?"
A opät sa nik neozýva.Poobede vybehne opať sestrička do čakárne a vidí tam sedieť jedného pána. Podíde k nemu a opýta sa ho:
" Pán Trtkal?"
"Nie, pán kakal."

ADMIN

Sklamaná dievčina príde na breh mora s jasným úmyslom spáchať samovraždu. Nevie sa však odhodlať na svoj posledný skok a tak ju nájde okoloidúci námorník. "Pozri sa, si ešte mladá, bolo by hriechom skoncovať so životom. Ja zajtra odchádzam na dlhšiu plavbu do Austrálie. Môžeš ísť so mnou. Prepašujem ťa na palubu, budem ti nosiť jedlo, postarám sa o teba a ty zas o mňa. Budeme šťastní, neboj..." Ona sa nakoniec nechá presvedčiť a ide na loď. Námorník jej každý večer nosí chlebíčky, džúsy a ovocie a súložia každú noc. O päť týždňov však kapitán lode objaví "čierneho pasažiera." "A ty tu čo robíš?" "Mám takú dohodu s jedným vašim námorníkom. On ma vezie do Austrálie a ja za to s ním spávam..." "Želám ti veľa úspechu, ale mala by si vedieť, že toto je loď pobrežnej hliadky."

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE