Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Radi by sme Vás informovali, že vzhladom na vstup SR do EU a k očakávanému prechodu na jednotnú európsku menu EURO sa od 1.1.2009 poloha pri súloži, ktorá je všeobecne známa ako 69, po kurzovom prepočte mení na 2,152.

LAPAJKA000

Zamilovaný mladík píše dievčine sms-ku. Aby jej mohol toho čo najviac napísať, nepoužíva ani medzery

.... a tak sa stalo že čakajúcej dievčine konečne zapípala sms-ka s nasledovným textom:

UZMIJEBEZTEBADLHO

ADMIN

Přijde chlap k doktorovi a říká: „Pane doktore, já mám problém. Když se doma pokouším o soulož, tak se mi nepostaví.“ Doktor na to: „Přijďte zítra i se svou paní.“ Přijdou oba a doktor řekne paní, aby se úplně svlékla a lehla si na vyšetřovací stůl. Ta poslechne, lehne si a doktor ji začne obcházet. Pak si zavolá chlapa a šeptá mu: „Jste úplně v pořádku, mně se taky nepostavil.“

ADMIN

Definícia:
BOZK: Vertikálne vyjadrenie horizontálnej túžby.

ADMIN

Muž príde do gynekologickej ordinácie a pýta si od gynekológa nejaké tabletky pre svoju ženu, ktorá už nemá takú chuť ako on a teda mu nestačí. Gynekológ ako chlap ho chápe a preto mu zo svojej tajnej skrinky vyberie lieky a podá ich manželovi so slovami: "Tieto tabletky sú veľmi silné manželke dajte maximálne jednu." Manžel pri prvej príležitosti manželke dá do kávy nie jednu,ale pre istotu hneď dve tabletky. A jednu dá aj sebe. Manželka kávu vypije a po chvílke sa jej zalesknú oči a vzdychne si: "Potrebujem chlapa". Nato sa aj manželovi zalesknú oči a vraví: "Do kelu, aj ja!"

ADMIN

Přijde chlap k doktorovi. Pane doktore mě uhnívá.
> Ukažte...
> chlape co s tím máte, vylezte na židli, HMMmmmm
pěkný, skočte dolů, no vidíte upadlo to samo.

DOKTOR

Psychiatr vyšetřuje pacienta. Vezme papír, nakreslí čáru a ptá se ho:
- Na co myslíte?
- Na nahou ženu.
Psychiatr zakroutí hlavou, nakreslí kruh a ptá se znova:
- Na co teď myslíte?
- Na nahou ženu.
- Chlape, vy jste posedlý sexem! - povídá doktor.
- Proč já? Vždyť vy kreslíte ty oplzlosti…!

ADMIN

Žena je na gynekologickom vyšetrení. Doktor má natiahnutú rukavicu a vyšetruje, keď tu zrazu zazvoní telefón. Druhou voľnou rukou berie telefón, tu v rukavici nevyťahuje. Niekto chce vedieť cestu do ordinácie, tak mu vysvetľuje: "Najprv prejdete cez park, potom obídete okolo školy, potom sa dáte doprava, asi 100 metrov rovno, potom doľava." Keď položil, pacientka hovorí: "Pán doktor, prosím vás, môžete to vysvetliť ešte raz? Hlavne tú časť okolo školy?"

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE