Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADAM

Na južnom Slovensku partia chlapov hrala mariáš. Jednému do kariet kibicovala žena. On jej za odmenu stále šmátral medzi nohami. Keď už toho bolo priveľa, jeden z hrajúcich ho oslovil:
- Béla, nechaj ten píč, nejde o ten morálka, ale karta lepí...

ADMIN

Dcéra sa pýta otca... Otec ..čo spadlo včera v noci ??? Otec: s kade si myslíš že niečo spadlo??? Dcéra:lebo počula som ako mama kričí...to už ani pán boh nepostavý

ADMIN

Nie som pekný ako Brad Pitt, nie som rýchly ako Jean-Claude Van Damme, nemám pozadie ako Mel Gibson, nie som bohatý ako Bill Gates, ale VIEM LÍZAŤ AKO LASSIE!!!

ADMIN

- Je to hnedé a malí chlapci to majú často v nohaviciach. - ??? - Ruka Michaela Jacksona.

ADMIN

Janko a Marienka sú v škole. Učiteľka sa ich pýta, aký mali najkrajší zážitok v láske. Marienka hovorí: "Ja som sa držala s jedným chlapcom za ruku." Učiteľka: "No dobre, Marienka, a čo ty, Janko? Janko hovorí: "Ja som držal jednému dievčaťu uši." Učiteľka: "A čo si jej pri tom hovoril?" "Fajči ty krava, lebo sa neurobím!"

ADMIN

Při povodni se v pražské ZOO utopil gorilák. Zbyly dvě gorily a celejch 14 dní jen kvílely a smutně koukaly. Ředitel ZOO si říká: "No jo, chtějí samce, ale kde mi ho půjčejí?" Ale vtom zrovna jde okolo takový trochu jednodušší zřízenec, ale docela vazoun. Řediteli se rozsvítí a volá ho: "Hele, šel bys za 4 tisíce pošukat ty dvě gorily?" A zřízenec se zadumá a povídá: "Ale jó, ale mám 3 podmínky - 1. Nebudu je muset líbat, 2. Nikdo na to nebude koukat a 3. S těma 4 tisícema mi musíte počkat do příští výplaty, teď jsem zrovna na dně."

ADMIN

Manželia majú kvôli deťom na sex dohodnuté tajné heslo "Ideme prať".
V utorok sa pýta muž ženy:
-Miláčik ideme dnes prať?
Ona mu odpovie:
-Dnes nie, bolí ma hlava.
Tak sa to opakuje každý jeden deň až na nedeľu, kedy sa žena opýta muža:
-Tak čo ideme dnes prať?
A on odpovie:
-Nie drahá, už som si vypral v ruke.

ADMIN

Riaditeľ hovorí sekretárke: "Andrejka, musíme sa vážne porozprávať o vašom plate." Sekretárka mu odpovie: "Ale pán riaditeľ, už sa nedám oklamať! Na túto tému sme sa už milovali trikrát... "

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE