Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Manželia sú spolu v posteli a sexujú sa a žena vykríkne:
,,Au ty somár,strčil si mi penisa moc hlboko."

ADMIN

To takhle jde chlap po lese, zabloudí, už se tam potácí tři dny, je hladový, promr zlý, vyčerpaný. Najednou, kde se vzala, tu se vzala, chaloupka. Chlap nakoukne do okénka a vidí rodinku, otce, matku a dceru u stolu. Jak je hladový, tak zaťuká na dveře. Nic. Je op ravdu moc vyčerpaný, takže zkusí kliku. Vejde dál a ptá se, zda by nemohl dostat něco k jídlu. Nic. Tak zkusí ochutnat. Rodinka mlčí, ani se nehne. Tak sní všechny tři talíře polívky. Rodi nka i nadále nic. Tak sní i vepřo knedlo zelo, co tam mají. Oni nic. Tak si lehne na gauč. Ja k je tak příjemně najezen, všimne si dcery. Říká - hm, není špatná. A protože se nebrání, tak
si ji na chvíli "půjčí". Rodinka stále jako zařezaná. Po chvíli se podívá na matku - no, tr ochu starší ročník, ale pořád to jde. Tak si na chvíli půjčí i matku. Rodinka naprosto ne uvěřitelně stále vůbec nic nepodniká, ani se nehne. Za chvíli se podívá na otce. Teď už přemýšlí o hodně dýl, ale nakonec vstane, že si půjčí i jeho. Načež otec prohlásí: - "Tak to ne, buzeranta dělat nebudu!" A matka na to: - "Prohráls, jdeš vysypat koš!"

ADMIN

-"Janka, daj mi pusu!"
-"Nedám, som šťastne vydatá a normálne by som ti ho nemala ani fajčiť!"

ADMIN

Chceš pritlačiť telo na telo?
Cítiť dych?
Uvedomiť si vône?
Rôzne polohy?
Dnu-von?
Zpredu-zozadu?
Áno?
Tak nástup do autobusu!

MANUSKA

Letadlo prave odstartovalo, cestujici si uz povolili pasy, mluvi kapitan, proste pohoda. Kapitan rika takovy ty obvykly frky jako:
"Let potrva 3,5 hodiny, venkovni teplota ve vysce 10km je -24, obed se podava za 5 min."
Jenze pak zapomene vypnout mikrofon a povida druhemu pilotovi:
"Tak ted se nazeru a pak vosukam tu novou letusku."
Dotycna letuska, ktera prave roznasi jidlo a slysi to stejne jako vsichni ostatni cestujici, nejdriv zrudne (je slusne vychovana), a pak se rozbehne do pilotni kabiny , aby kapitana upozornila, ze si nevypnul mikrofon. A jak tak bezi letadlem, tak ji zastavi jeden chlapik, co sedi vedle ulicky a povida ji:
"Klid slečno , nemusite spechat, von se nejdriv nažere..."

LAPAJKA000

Gynekológ sa po 20 rokoch rozhodne, že toho už má dosť a rozhodne sa zmeniť povolanie. Náhodou nájde v novinách inzerát, že sa hľadá automechanik, tak že to skúsi. Na konkurze hovorí hlavný automechanik všetkým uchádzačom, že musia rozobrať a zložiť motor auta, za čo môžu dostať max 100 bodov. Gynekológ je za 5 minút hotový a hlavný mu hovorí.
- Pána, chlape, tak ty dostaneš 150 bodov.
Gynekológ nechápe a pýta sa prečo. Hlavný mu na to:
- Tak nie len, že si všetko spravil za 5 minút, ale ešte k tomu si to spravil cez výfuk.

ADMIN

Zahoráci nemali čo robiť na párty, tak sa rozhodli, že urobia gruppensex. Zhasli svetlo a už sa len ... Zrazu jeden sa naserie, otvorí dvere a hovorí: Ja môžem okašlať celý takýto grupák, už som trikrát fajčil a ešte ani raz nejebal...

ADMIN

Ležia manželia v posteli a oddávajú sa sexu. On sa jej pýta:
- Ty jsi se zľakla?
- Nie, prečo?
- Že si sa pohla!

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE