Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Pekné dievča sa sťažuje lekárovi: - Obávam sa, že niečo nie je v poriadku s mojou hlavou, pán doktor, pretože po piatich minútach všetko zabudnem. - Nebojte sa, slečna, - ubezpečuje ju lekár, - určite to nebude nič vážne. Potom sa zamyslí, rozsvietia sa mu oči a hovorí. Teraz sa pekne vyzlečte a ľahnite si na tento gauč...

ADMIN

Zajac si vykračuje po lese s televízorom. Zastaví ho medveď a pýta sa ho: "Zajac, odkiaľ máš ten televízor." "No, bol som s líškou v krčme. Tam sme pili a pili. Potom sme išli ku nej domov. Tam sme tiež pili a pili. Zavolala ma do jej izby, ľahla si na posteľ, vyzliekla sa, roztiahla nohy a hovorí mi: ´No zajačik, vezmi si, čo chceš,´ tak som vzal televízor!"

ADMIN

Mami, kúpiš mi zmrzlinu?
Moja, za to, že spim s tvojim otcom mi nemusíš hovoriť mama
tak ako ťa mam potom volať?
normálne predsa, tak ako sa volám, čiže Jožko

ADMIN

Sedí kňaz v spovedelnici a počúva:
- Otče, mám 80 rokov a už som ženatý 50 rokov s mojou ženou. Celý život som jej bol verný, až do včera! Včera som sa vyspal s 20-ročnými dvojičkami!
- Kedy ste boli naposledy na spovedi, dedko?
- Ja? Nikdy! Ja som žid!
- A prečo ste mi o tom prišli porozprávať do spovedelnice?
- Viete, ja sa dnes s tým každému chválim.

ADMIN

- Ale už toho nechaj! Hovoril si, že ma len trošku prstíčkom pošimráš po pupíku. Ale toto už nie je pupík.
- Však ťa ani nešimrám prstíkom...

ADMIN

Žiaci sú v Tatrách a kupujú si suveníry. Keď si Jožko tak vyberá, vyberá povie: ,, Ja si prosím s vami sex."

ADMIN

Suka mlady chalan z babkou.. Chalan sa pyta babky Babka preco na zaciatku sexu to islo tak tazko a teraz tak lahko a BaBka najprva chrasta potom hniss

ADMIN

Ide Anička po lese a steňretne Janka s kravičkou. A Janko hovorí: "Daj mi zajebať a ja ti dám kravičku." Tak idú spolu do trávy. Keď mu dá, Anička dostane kravičku. A takto sa to opakuje ešte dva razy a na tretí Janko už nemá kravičky a tak jej dá býka. A na štvrtý Anička už nechce a vráti mu desať kráv a ujde. Janko sa snaží odtlačiť kravičky na bok, aby mu nezavadzali a zaprie sa nohami o zem a prehne v páse, takže to vyzerá, akoby to do tej kravičky pchal. a v tom vyskočí dedko spoza stromu a zakričí: "Nedaj sa Jano, pojeb celé stádo!"

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE