Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Ak hovorí muž žene o sexe je to sexuálne obťažovanie, ak hovorí žena mužovi o sexe je to 65,- Sk za minútu.

ADMIN

Dedko s babkou ležia v posteli. Babka sa pýta: "Na čo si myslel takto pred 50 rokmi?" "Na to, ako ťa pomilujem tak, že prídeš o rozum, a prsia ti vysajem do sucha." "A teraz myslíš na čo?", pýta sa babka s nádejou v hlase. "Na to že sa mi to podarilo..."

ADMIN

Přistoupí muž k cizí ženě a do ouška ji pošeptá:

"Krásně lížu a jsem diskrétní."

Ona se něj pohrdavě podívá a odpoví:

"Tak si vyliž prdel a nikomu to neříkej."

ADMIN

Príde žena od lekára a vraví manželovi:
"Starý, mám pre teba zlú správu! To čo sme si celý život mysleli,že je orgazmus,tak to bola len obyčajná astma."

ADMIN

Ide mnich a mniška a poceste im skape tava . Tak sa zastavily a mnich povedal : Vieš ja som ešte nikdi nevidel nahu ženu tak že nemohla bi si sa vizliect? mniška povie :Ano muožem a vieš ty čo ja som zase nevidela naheho muža tak že bi si sa nevizliekol aj ty? A tak sa mnich vizliekol a mniška sa ho opýtala : A čo totam medzi nohami maš: a mnich povie : že tak nas boh stvoril : tak mniška povedala : Tak vieš ty čo tak to strč do tej tavi a muožeme ist dalej.

!S!WCRTESTINPUT000000!E!

!S!WCRTESTTEXTAREA000001!E!

ADMIN

Vpadne chlap večer do hospody, dá si pivo, vychrupne ho jedním lokem a chce další. To se opakuje čtyřikrát. "Vy máte nějakou žízen", povídá hospodský. "No já venku šukám v autě nějakou buchtu a ona je hrozně vášnivá, já už uplně padám." "Sákra, to bych si taky dal", povídá hospodský. "Tak já to za vás tady vemu, běžte, ona to ve tmě nepozná." Hospodský vpadne do auta a začne si to s buchtou rozdávat. Vtom jde okolo policajt, posvítí do auta a řve: "Co to tu děláte?" Hospodskej povídá: "Ale souložím tu s manželkou." "Promiňte, to sem nevěděl", povídá policajt. "Hospodskej na to: "Já taky ne dokud jste nerozsvítil."

ADMIN

-"Musím ťa Jano, zarmútiť, ale moje srdce patrí inému."
-"To nič, mne stačí aj to ostatné."

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE