Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Ak rozpráva muž žene o sexe je to sexuálne obťažovanie,.
Ak rozpráva žena mužovi o sexe zaplatí jej 85,-Sk za minútu.

ADMIN

Odchádza ráno unavený muž od milenky, prezerá si vrecká a hovorí:
-"Bože, ona mi vyfajčila aj cigarety!"

KAPUT

Prečo nemá muž tri vajcia ???
Z jedného sa vyliahol vták.

ADMIN

Jde holka na záchod a na zemi vidí tisícovku.

Přijde blíž aby si ji vzala, ale najednou cítí, že si ji vydělává.

YWETCRAZY

RADIM UZEL RADÍ...........OTÁZKA:Môj manžel po sexe zaspí.ODPOVEĎ:Sex je pre muža veľmi namáhavý.Preto po ňom potrebuje odpočinok.Je to tak, že čím viac ťa tvoj muž miluje,tým dlhšiu prestávku potrebuje.Prestaň ho neustále nútiť.OTÁZKA:Mám podozrenie, že je mi neverný.ODPOVEĎ:Schopnosť mužov milovať je bezhraničná. Je dokázané, že sa muž počtom svojich partneriek zdokonaľuje.Pokiaľ má teda inú ženu, zdokonaľuje tým svoje sexuálne kvality pre teba.OTÁZKA:Vyžaduje neustále orálny sex.ODPOVEĎ:Tak mu vyhovej.Spermie chutia výborne, sú zdravé a pomáhajú ti udržať postavu.Okrem toho vplývajú na lesk vlasov a dokonalosť pleti. Muži toto všetko vedia.Ich ponuka na orálny sex je nezištná aj kvôli tomu, že muži zažívajú pri orálnom sexe veľké bolesti.To dokazuje, že ťa miluje.OTÁZKA:Trávi večery príliš často so svojimi kamarátmi.ODPOVEĎ:To je prirodzené správanie, ktoré by si mala naopak podporovať. Muž je LOVEC a potrebuje si to s ostatnými mužmi navzájom dokazovať. Či sa pri tom baví? Nie, naopak, je to stresujúci zážitok a návrat k tebe je preňho vyslobodením.OTÁZKA:Vyžaduje sex v trojici spolu s mojou sestrou.ODPOVEĎ:Tvoj manžel je ti jednoznačne verný. Nebuď pohoršená. Pomôže to zblížiť vašu rodinu.Prečo nedovolíš, aby sa pripojila aj tvoja matka?OTÁZKA:Nevie, kde mám klitoris.ODPOVEĎ:Tvoj klitoris nemá pre tvojho muža žiaden význam. Pokiaľ sa s nim musíš stále hrať, rob to vo svojom voľnom čase.Môžeš sa pri tom tiež natáčať na videokazety a predávať ich, aby si pomohla vylepšiť rodinný rozpočet.OTÁZKA:Vydrží len 30 sekúnd.ODPOVEĎ:Veľmi ťa miluje.Tvoj manžel je na teba taký nadržaný, že sa nedokáže ovládnuť.OTÁZKA:Nikdy nerobí predohru.ODPOVEĎ:Predohra je pre muža niečo veľmi urážajúce. Znamená, že svojho manžela dostatočne nemiluješ. Musí sa dlho snažiť, aby ti privodil potrebné vzrušenie.OTÁZKA:Nedokáže mi privodiť orgazmus.ODPOVEĎ:Ženský orgazmus je len povera, bol vymyslený mužmi čo nenávidia feministky. Už sa o ňom radšej pred svojim mužom nezmieňuj.

ADMIN

Aký je rozdiel medzi ženou a tortou?
Do torty idú aj vajcia.

ADMIN

Šestnástka ide na svoje prvé rande a má isté pochybnosti čo a ako. Matky sa pýtať hanbí a tak pre istotu ide za babkou, nech jej poradí. - Ej, dcérenka moja, musíš si dávať dobrý pozor na dnešných mladých chlapcov. Chcú všetko naraz. Najskôr sa ťa pokúsi pobozkať, tebe sa to bude páčiť, ale nenechaj ho. Potom sa ťa pokúsi chytať za poprsie, tebe sa to bude páčiť, ale nenechaj ho. Potom sa ti pokúsi vsunúť ruku medzi nohy, tebe sa to bude páčiť, ale nenechaj ho. Ale najväčší pozor si dávaj, keď sa bude chcieť vyšplhať na teba. To mu vôbec nedovoľ, lebo pripravíš našu rodinu o česť a dobré meno. Na druhý deň ona pribehne za babkou: - Mala si pravdu vo všetkom. Ale nenechala som ho pripraviť našu rodinu o dobré meno. Vyšplhala som sa ja naňho a teraz jeho rodina príde o česť.

ADMIN

Dve kamarátky si vymieňajú skúsenosti so sexom:
- Ako to prosím ťa robíš, vždy sa chváliš, že si zasa mala chlapa s riadnym penisom?
- To máš tak, pozriem sa mu na topánky a keď má veľké číslo topánok, má aj veľký penis.- Kamarátka to vyskúšala, našla takého muža pozvala ho dmov , dojednali sa na 30 €. Pomilovali sa aona mu ponúkala 50 €.
- Ale slečna, dojednali sme sa predsa na 30 €!
- Áno, ale kúpte si nové topánky, lebo tieto vás určite musia tlačiť!

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE