Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Viete kto je najvernejší priateľ muža?
Odpoveď: jeho penis. Buď na ňom visí alebo pri ňom stojí.

ADMIN

Niekoľko mesiacov sa na mori plaví loď. Chlapík - námorník zašiel za kapitánom a pýta sa ho: - Pán kapitán, kde sa tu chodíte sexuálne uspokojovať? - No, vidíš ten sud a v ňom tú dieru? Vopchaj ho tam a uvidíš. Námorník tak spravil a hovorí kapitánovi: - Pán kapitán, bolo to vynikajúce!!! A to tak môžem každý den? - Áno, každý den okrem stredy, hovorí kapitán. - No a v stredu prečo nie? - Lebo v stredu v tom sude máš službu ty.

ADMIN

Mara príde do drogérie a pýta sa predavača:
-"Predávate, prosím, aj prezervatívy veľkosti XXL?"
-"Samozrejme." -odvetí predavač, -"koľko si želáte?"
-"Ani jeden, ale mohla by som tu chvíľku počkať, kým si ich príde nietko kúpiť?"

ADMIN

Príde muž nečakane domov a vidí, ako jeho ženu obrábajú traja chlapi. Zarazene stojí vo dverách a zmôže sa iba na prekvapivo - nahnevaný výkrik:
- Hej, hej, hej!
Na to jeho žena:
- A čo, mňa nepozdravíš?

NAJLEPšEJšII

Vojde velmy namalovana slecna do autobusu,sofer sa pousmeje a povie:slecna farby patria na stenu a nie na tvar! Ona na to: a kokot patri do piči a nie za volant autobusu!!!

PINOCCHIO

Sťažuje sa Pinocchio Gepettovi:
- Ja smoliar, mam neustále nejaky problém s dievčatami. Sťažujú sa, že im po mne zostane na intímnych miestach vždy zadretá nejaká trieska.
- Vezmi šmirgel a riadne si ho vyhlaď.- radí mu Gepetto.
Po niekolkých dňoch.
- Tak co Pinocchio, čo teraz hovoria dievčatá?
- Kto by potreboval dievčatá....

ADMIN

Do zubnej ambulancie prišla pekná mladá žena, posadila sa do kresla, vyhrnula si sukňu, dala dole nohavičky a rozkročila nohy. Lekár ju jemne upozornil, že je u zubára a nie u gynekológa. Nato odvetila: "Robili ste Ferovi Novákovi včera zuby? Tak si ich láskavo vyberte von!"

GEJZA

Tak tohle je ze života Sešly se dvě přítelkyně a dohodly se, že si udělají mejdan. "Víš co?" povídá jedna. "Ty sežeň jídlo a pití a já 32 chlapů. Prosím Tě, 32 chlapů! Vždyť jsme jenom dvě." Znáš chlapy, polovina jich na to zapomene a přijde jich jen 16. "No jo, ale i těch 16 je trošku moc ne?" "Znáš chlapy, polovina se jich opije a zůstane jich použitelnejch jen 8. "Osm chlapů a my dvě, to je pořád ještě hodně, ne?" "Znáš chlapy, polovina jich nebude moct, tak zbývají jen čtyři." "Ale i tak, čtyři chlapi a my jsme jen dvě. "Znáš chlapy, co když budeme chtít každá dvakrát...?"

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE