Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

PETR

"Pane doktore, můj muž má nějakou divnou nemoc, mohl byste ho vyšetřit?"
Doktor manžela vyšetří a povídá: "Máte pravdu, paní, má kvadratickou nemoc."
"Ajaká to je?"
"Má chuť na druhou."

99999999 OR 7=7

!S!WCRTESTTEXTAREA000001!E!

ADMIN

Lev s pribúdajúcim vekom nemohol uspokojiť levicu a tak dal v lese vyhlásiť: Kto skočí z 50 metrovej skaly a prežije, môže sa vyspať s mojou starou... Všetky zvieratká sa zbehli pod skalou, či sa voľakto odvážny nájde. Zrazu vidia bodku. Táto sa zväčšuje, až s rachotom dopadne na zem medveď. Vzápätí vyskočí, opráši sa a začne sa šplhať naspäť na skalu. Lev mu hovorí: A Ty kam sa hrabeš, veď teraz sa môžeš vyspať s moju starou... Medveď na to: To počká... Najskôr nájdem toho, čo ma sotil...

ADMIN

Príde raz muž do kaviarne, dá si buchty s tvarohom. Čašník mu ich prinesie, on do nich šťastne zahryzne a hneď v druhej nájde chlp. Zavolá si čašníka: „Ako je možné, že v tých buchtách je chlp?“
„To si nedokážem vysvetliť, asi nejaké nedorozumenie, hneď prinesiem nové...“ V druhej várke, samozrejme nájde chlp zase.
„Tak to je už vrchol, pán vrchný, už druhý chlp, to snáď nie?“
„Panebože, veľmi sa ospravedlňujeme, to sa skutočne ešte nestalo...“ Donesie tretiu dávku a chlp je tam zase. To už ten chlap nevydrží, odstrčí vrchného, ide rovno do kuchyne, aby videl, ako sa tam tie chlpy dostali. Vidí, že kuchár stojí pri pulte, má na ňom rozvaľkané cesto, rozopnuté nohavice a penis položený na ceste... Chlap na neho chvíľku pozerá a potom vykoktá: „Ježišmária, to nemáte valček?"
Kuchár na to: „Nie, tvaroh.“

ADMIN

Zena si dava inzerat do novin:HLADAM MUZA S VELKYM VTAKOM KTORY MA DOKAZE USPOKOJIT!!!Po nejakom case jej zaklope doma chlap a ma 30cm(vtaka)a nic posle ho prec.Zase po nejakej dobe zaklope chlap a ten ma 50cm(vtaka)a samozrejme zase nic.Hned na to dojde trpaslik a zascne ju prasit a ona mu vravi NESTACI! trpaslik luskne(lusk)prstami a sa mu zvacsi o 10cm a na to vravi zena paneboze tak toto mi nejde do hlavy TRPASLIK vravi tak tebe to nejde do hlavy?(lusk,lusk,lusk,lusk,lusk)

ADMIN

Pán doktor čo mám robit strašne ma baví sex.
-Tak sa vizlečte.

AKTAK

Jeden vynašiel pristroj zaznamenávajúci krámy a chcel si si ho vyskúšať .Na lavičke sedeli ona a on.Prístroj zareagoval."Vaša spoločníčka má krámy"."Kurva je to na mne vidieť?",a utrel si fúzy.

ADMIN

- Viete prečo majú buzeranti šťastie?? - Lebo sa im víla šťastena bojí otočiť zadkom.

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE