Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

ADMIN

Tri priateľky prostitútky sa medzi sebou chvália:
"Ja som za jednu noc urobila z chlapa impotenta!"
"A ja som za jednu noc urobila z impotenta chlapa!"
"A ja dokážem za minútu jazykom poskladať rubikovú kocku!"

ADMIN

Hovorí jeden slovák druhému:
- Počúvaj, ja som s ňou bol na rande. Hneď po prvý raz sa dokonale predviedla!
- A čo potom?
- Potom jej došiel benzín!

ADMIN

U Primára:
Sestrička Anička na osmičke lečí pacient a zomiera. Má ešte asi dva dni a pred smťou by chcel trochu polízať mušličku. Ale pán doktor, ja mám práve teraz menštruáciu. To nevadí, on je už starý, slepý, chorý a dobre vám zaplatí. Tak dobre pán doktor. O dva dni má primár vizitu a príde na osmičku a vidí, ako starý dedko sa balí. Dedko a vy kam??? Ale idem domov. Domov??? Áno, tá infúzia spred dvoch dní mi pomohla.

ADMIN

Aký je rozdiel medzi dobrým susedom a dobrou susedkou?
Dobrý sused požičia, dobrá susedka dá.

FU(C)KING DAY

15 ročný: Zdravím doktorko. Ešte som panic. Ak chcem s priateľkou súložiť, ako jej to mám dať najavo? Čo jej mám povedať "poďme sexovať !"? Alebo ako?
Dr. Zviera: ... nie povedz jej „poď do kina“ alebo „poď sa bicyklovať“ ... a vieš prečo takto? Lebo ty si na sex s babou ešte mladý a máš na to čas. A keď je ona tvoja rovesníčka, tak tá dupľom. Chceš sa pozerať na svet cez zamrežované okienko ako chlapci v seriáli Prison Break? Asi nie, že?! Verím, že guma na tvojich teplákoch je permanentne v plne našponovanom stave, ale ruky máš zdravé a tak na sex s babou len mysli zatiaľ len v snoch. Najprv si prečítaj teóriu ako byť galantný k ženám, ako im niečo navrhnúť na úrovni, ako ich zviesť aj bez slov a až potom ich ťahaj do postele.

ADMIN

Žena ide do kopca a padne jej kabelka.Ide za nou muž,vidí jej kundu a začne ju prášiť.Žena prekvapene hovorí:
"Čo robíte?"
"Sústružníka v toske."

ADMIN

Víš jak poznáš, že ho máš dobře vykouřenýho?
Že máš prostěradlo vcuclý do prdele...

ADMIN

Ide babka po ulici a vidi 2 dievcence ako stoja pri ceste. Babka podíde a pýta sa:" A čo tu takto stojíte"? Dievčatá odpovedajú:" Čakáme na cukor babka". Babke napadne že aj ona potrebuje a tak sa ku nim postaví a čaká. onedlho ide okolo policajt a hovori:" Babka! a to sa nehambíte?". Babka odpovedá:" Pán policajt, ved ked ja ho tak rada cuckám".

Ďalšie náhodné vtipy


Náhodné vtipy

Víta vás WebZabava.sk :

Najlepší zábavný portál, ktorý vám poskytuje veĺa zábavy na jednom mieste. Nájdete tu sms-ky, vtipy, videa, online hry, online televízia /tv/, online rádia, obrázky, prezentácie, niečo na mobil a mnoho iného. Zábava pre každého.


E-mail: info@webzabava.sk

Prihlásenie a registrácia:



>Zabudnuté heslo
>Nová registrácia

Reklama

Reklama na tomto mieste za

...dohodou...

email : info@webzabava.sk

Copyright 2008 © WEBZABAVA.sk. Všetky práva vyhradené. Realizácia grafiky: media help

HORE